Kellosepän palvelut

Kyöstilän Kello huoltaa kellosi Kymenlaakson alueella silloin, kun on sen aika.

Seinäkellon huolto

Seinäkelloja sekä kaappikelloja suosittelemme huollettavaksi ammattilaisella noin 10 vuoden välein. Seinäkelloilla sekä kaappikelloilla huoltoaika on noin 4 viikkoa.

Rannekellon huolto

Rannekello tulisi huollattaa 5 vuoden välein. Rannekellon huoltoaika on noin 3 viikkoa.

Taskukellon huolto

Taskukelloja suosittelemme huollattavaksi 5-10 vuoden välein. Taskukellon huoltoaika on noin 3 viikkoa.

Pariston vaihdot

Teemme paristonvaihtoja odottaessa. Hoidamme myös muut pikkutyöt, esim. rannekkeiden lyhennykset, kuorien tai rannekkeiden kunnostukset sekä tiivisteiden vaihdot. Meiltä myös kuulokojeiden paristot!

Kotikäynnit

Tarjoamme seinäkellojen nouto- sekä asennuspalveluja!

* Huoltoaika-arviot ovat aina suuntaa-antavia. Joissakin tapauksissa aikaa saattaa kulua enemmän, joskus työ valmistuu nopeammin.

Kellon huolto

Liian pitkään huoltamattomana olleen kellon öljyt vanhentuvat ja kuivuvat. Jos kelloon pääsee likaa, alkaa koneiston kuluminen.

Mikäli jostain syystä kellonne on ollut huoltamattomana liian pitkään ja kelloon on syntynyt vauriota joudutaan joitain osia mahdollisesti vaihtamaan tai korjaamaan, eikä pelkkä huolto enää riitä.

Ei huolta Kyöstilän Kello hoitaa kaikki kellon ongelmat!

Tuo kellosi näytille tai lähetä tarjouspyyntö niin teemme suuntaa antavan ilmaisen hinta-arvion! Lopullisen hinnan pystymme määrittämään vasta, kun kello on purettu osiin ja näemme mitä osia tarvitsee vaihtaa ja mitä täytyy huoltaa/korjata. Lopullisen hinnan arviointi on maksullista, mutta hyvitämme sen hinnassa, mikäli kello jää meille huollettavaksi/korjattavaksi.

Huollon jälkeen kello koekäytetään asianmukaisella tavalla ja kellon toimivuus varmistetaan. Annamme tekemällemme kellon huolto- ja korjaustyölle 12 kuukauden takuun. Vakuutamme kaikki kellot huollon ajaksi.

Noudattamalla kellon oikeaa huoltoväliä ehkäiset isompien vaurioiden syntymisen ja samalla kasvatat kellon käyttöikää. Säännöllinen ja ammattilaisella suoritettu huolto takaavat sen, että kellosi säilyy hyväkuntoisena sukupolvelta toiselle!

Valikko