Valtuutettu Tissot- ja Certina huolto

Olemme Tissot- ja Certina-kellojen valtuutettu huoltopiste. Teemme huollot paikan päällä tehtaan määräysten mukaisesti. Käytämme ainoastaan Swatchgroupin kautta saamiamme alkuperäisosia. Kellot huolletaan ammattitaidolla ja käyttämällä laadukkaita työvälineitä.

 

Huoltamalla kellon säännöllisesti pidennät sen käyttöikää huomattavasti. Kelloa huoltamalla teet samalla ekoteon, kun et osta tilalle uutta. Tissot ja Certina suosittelee kellojen huoltoväliksi 4-5 vuotta ja tästä kannattaa pitää kiinni.

 

Kyöstilän Kello on tehnyt Tissot- ja Certina-huollon asiakkaalle helpoksi, asuit sitten missä tahansa. Täytä alla oleva lomake (Saat sähköpostiisi ilmaisen postikoodin ja osoitteen, johon kello lähetetään), pakkaa kello ja lähetä se meille. Kellon saavuttua perille teemme aina ensin ILMAISEN huolto- ja kustannusarvion ennen huollon aloittamista. Olemme yhteydessä asiakkaaseen ja käymme läpi huoltotarpeen ja hinnan. Emme aloita huoltoa ennen kuin olemme saaneet asiakkaalta hyväksynnän sen aloittamisesta.

 

Tissotin tai Certinan huolto pitää sisällään huoltoarvion, koneiston purkamisen, koneiston osien pesun laadukkaalla Greiner ACS 900 pesukoneella (sama pesukone, jota käytetään mm. Sveitsin kelloteollisuudessa), kuluvien osien vaihdon, koneiston kasaamisen- ja öljyämisen, koekäytön, tiiveystestauksen, kuoren ja rannekkeen pesun ja kunnostuksen sekä kellon takaisin lähettämisen asiakkaalle.. Huollosta tulee aina dokumentti mukaan kahden vuoden käyntitakuulla.

  Lataa tiedosto (max 500Kb)

   

   

  Valikko
  Open chat
  Keskustele WhatsAppissa